? ??????????????Dark Love? ????? ?? ???Rating: 4.4 (11 Ratings)??12 Grabs Today. 6301 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????So Glamorous? ????? ?? ???Rating: 4.4 (106 Ratings)??12 Grabs Today. 29545 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????Black BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?
Pentru sugestii si reclamatii......
immortal_eyes91

sâmbătă, mai 30

Am I who you think I am?


Cum poti sa imi spui ca stii cine sunt? Cum poti sa imi dai sfaturi cand tu nu imi cunosti sufletul? Cum poti sa ma ajtuti daca nu imi cunosti temerile? Chiar crezi ca ceea ce vezi reprezinta tot ceea ce sunt? Chiar crezi ca ma cunosti atat de mult incat sa te pui in locul meu si sa imi dai sfaturi? Ceea ce vezi nu e altceva decat o masca, o armura care sa ma apere de lume, de rau...de cei ca tine... Nu ma judeca tu doar pentru ca nu fac ce faci tu, nu cred ce crezi tu...nu sunt tu! Poate tu vrei perfectiunea! Poate eu nu o vreau! Poate vreau sa invat din propriile greseli, din propriile lacrimi, din propriile nopti! Nu din ale tale! Lasa-ma sa zbor si sa cunosc singura cerul! Nu ma ajuta! Nu ma judeca! Nu crede ca ma cunosti...Nu ma cunosti...

1 si-au spus parerea:

emptysoul ♥ spunea...

nimeni nu ar trebui sa ne judece...chiar daca cerem sa fim judecati...sunem toti oameni si toti gresim....mai mulot sau mai putin...dar cine ne da noua dreptul de a fi JUDECATORI?????