? ??????????????Dark Love? ????? ?? ???Rating: 4.4 (11 Ratings)??12 Grabs Today. 6301 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????So Glamorous? ????? ?? ???Rating: 4.4 (106 Ratings)??12 Grabs Today. 29545 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????Black BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?
Pentru sugestii si reclamatii......
immortal_eyes91

sâmbătă, iunie 27

...



Eu sunt asa cum sunt, dar multi ma vad cum vor ei. Ma judeca pentru ca nu rad tot timpul, pentru ca nu am mereu aceleasi pareri, pentru ca uneori vreau sa fiu doar eu cu mine...dar nu toti ma cunosc...de fapt, doar tu stii cum sunt eu cu adevarat. In fata ta pot plange, pot simti teama, pot fi asa cum sunt fara sa imi fie frica de ce o sa crezi. Ma deschid tie pentru ca simt ca numai tu ma poti vedea cu adevarat, pentru ca si eu te simt asa cum esti, pentru ca nu trebuie sa fim unul langa celalat pentru a ne putea vedea, pentru a ne putea simti atingerea. In fata ta nu trebuie sa ma prefac ca sunt perfecta. Tu ma accepti asa cum sunt, noi ne iubim asa cum suntem. Tu imi dai aripi sa zbor, nopti sa visez, nori sa plutesc... ma certi cand gresesc, apoi ma ierti. In tine evadez! Am multe defecte si tu la fel. Gresesc de multe ori, dar la fel si tu...dar ne iertam...si mereu o vom face pentru ca asa trebuie sa fie. Pur si simplu ne-a fost scris sa fim doar noi si nu meritam sa fie altfel...Pentru tot ce insemni pentru mine, iti multumesc! Te iubesc!

1 si-au spus parerea:

AngeLofLovE spunea...

E foarte important sa fi tu insati! Nu conteaza ce spun ceilalti! Doar asa vei avea incredere in tine si vei tine capul sus, indiferent de situatie! iar cine va stii sa aprecieze unicitatea ta, acela va tine cu adevarat la tine! fetele din ziua de azi sunt "xerox". be proud! be YOU!