? ??????????????Dark Love? ????? ?? ???Rating: 4.4 (11 Ratings)??12 Grabs Today. 6301 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????So Glamorous? ????? ?? ???Rating: 4.4 (106 Ratings)??12 Grabs Today. 29545 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????Black BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?
Pentru sugestii si reclamatii......
immortal_eyes91

duminică, iunie 21

In ce lume traim?



De dimineata soarele imi mangaie obrazul cu razele lui reci. Parca imi spune :" Hei! Trezeste-te si priveste in jur! Ce vezi?" Cateodata as vrea sa ii raspund, sa strig la el, sa ii cer sa imi arate, macar intr-o singura dimineata, o alta lume, cu totul diferita de cea pe care mi-o etaleaza de obicei cu atata nonsalanta. Ce n-as da sa o pot face! I-as cere o lume fara oameni, caci asta ar insemna fara rautate, egoism, cruzime. I-as cere cascade cu apa pura, nu plina de sange si lacrimi, un cer senin, nu acoperit de nori de regrete. I-as cere flori, nu zambete false, fluturi, nu vise spulberate. I-as cere multe, dar, oare cate mi-ar putea oferi? Sunt atatea de schimbat, dar nimeni nu o face...Sunt atatea de spus, dar nimeni nu spune nimic...Traim intr-o lume incorsetata de probleme, de pareri de rau, de suspine. Pasim zi de zi pe spini pe care ii presaram fiecare pentru cei ce vor urma. Aruncam sageti si culegem suspine...Ce urmeaza? Unde vom ajunge? In ce lume traim?

3 si-au spus parerea:

Anne-Mary spunea...

interesant post:D

Angeloflove spunea...

Am inteles absolut tot! :)) Mishto asocitia! Asta este lumea in care traim: ciudata si plina de chestii pe care nu le intelegem! BRAVO! postarea asta a cam pus punctul pe i! :*

Blogulluigbr spunea...

O perspectiva cam sumbra, totusi asta e lumea in care traim, iar pentru unii apare ca un soc cand descopera asta. P.S. Sigur nu esti emo?