? ??????????????Dark Love? ????? ?? ???Rating: 4.4 (11 Ratings)??12 Grabs Today. 6301 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????So Glamorous? ????? ?? ???Rating: 4.4 (106 Ratings)??12 Grabs Today. 29545 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????Black BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?
Pentru sugestii si reclamatii......
immortal_eyes91

vineri, iulie 17

lost memories....



Iubirile din trecut...cu totii avem asa ceva. Ele ne-au facut viata putin mai frumoasa in trecut si ne dau momente de nostalgie in prezent. Mereu te gandesti ca ar fi trebuit sa alegi alt drum atunci, ca ar fi trebuit sa fi mai atent si sa nu iti daruiesti inima. Te urasti pentru asta si pentru ca ai facut aceeasi greseala de fiecare data! Iti promiti ca nu o vei mai face, dar degeaba! You do it again and again and again.... Apoi timpul trece si ramai doar cu vederi prafuite pe care le mai scoti din cand in cand dintr-un sertar pe care ai vrut de mult sa il incui, dar nu ai putut! Ce vise frumoase si ce final dureros... Dar treci peste si inveti ca viata nu e facuta doar din bucurii si vise frumoase, ci si din clipe de neuitat care, din pacate, raman neuitate si dupa ce au murit...Si cu ce ramai? Doar cu amintiri care dor uneori. Dar e bine sa ai pe cineva care sa te readuca pe pamant atunci cand te fura amintirile si care sa iti arate ca ai langa tine ceva mult mai frumos decat ce ai avut odata... Dar cum poti sa fii sigur ca nu va pleca asa cum s-a mai intamplat pana acum? Nu poti, dar stii! Pur si simplu stii! Iti pui increderea stiind ca se poate sa cazi iar, asa cum ai mai cazut!Si nu ti-e frica, dar nu iti poti explica de ce!

Flames to dust...lovers to friends...why do all good things come to an end?

...do they?

3 si-au spus parerea:

Anne-Mary spunea...

cel mai bine e sa enjoy the moment si sa nu-ti pui intrebari de genul ca daca "va pleca" pt ca daca te gandeshti numai la asta e posibil sa strici momentele frumoase din relatie si daca va fi sa nu fie,nu-ti bate capul nu e nici primul nici ultimul:D...asta e,mie cineva imi spunea "ce sa-i faci trebuie sa saruti cateva broaste inainte sa dai de printz:))))" e comica fraza,ma amuza si asa imi revine zambetul pe buze:D.pops:*:*:*

AngeLofLovE spunea...

ai foarte mare dreptate!dar cu toate astea, trebuie sa le multumim barbatilor din trecut pentru ca fiecare a contribuit intr-o oarecare masura la maturizarea noastra sentimentala... fara ei, am fi fost si acum niste "copii" fara minte si am fi facut greseli care poate ca ne-ar fi costat mai mult decat ne-au costat atunci! :) haideti sa ne bucuram de ceea ce am avut, avem si vom avea! timpul trece si nu se opreste atunci cand noi ne impiedicam!
dupa furtuna vine si vreme buna!
si ai dreptate, Anne-Mary! :*:*:*:*

The M.F. Princess spunea...

Aveti dreptate...:*