? ??????????????Dark Love? ????? ?? ???Rating: 4.4 (11 Ratings)??12 Grabs Today. 6301 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????So Glamorous? ????? ?? ???Rating: 4.4 (106 Ratings)??12 Grabs Today. 29545 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????Black BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?
Pentru sugestii si reclamatii......
immortal_eyes91

duminică, martie 13

Masti...


Asta suntem. Masti. Masti ale trecutului si ale prezentului, ale regretelor de ieri...ale adevarului nostru. Le desenam in fiecare dimineata si le stergem inainte de culcare. Cateodata ne desenam zambete care ar fi atat de dureroase daca ar lasa sa se vada macar o urma din ceea ce ascund. Nu avem puterea de a iesi pe strada simpli, asa cum suntem. Ne este teama sa ne deschidem pentru ca stim ca nici noi nu am fi in stare sa "citim" adevarul altora...nici macar pe al nostru. De ce sa privim inauntrul nostru cand putem sa ne desenam propriul adevar pe care sa il vindem contra altor astfel de "adevaruri"? Si toti ne promitem ca este ultima data. Seara, ne uitam in oglinda si NE VEDEM. Fara masca...fara zambete colorate... Ne recunoastem? N-am vrea. Parca eram mai frumosi cu masca.

...ne este frica de viata...

Cine poate raspunde concret la intrebarea "ce este viata?", mana sus! Cine poate spune ca isi traieste viata fara ragrete...BRAVO! Nu iti pierde timpul regretand tot ce ai facut pana azi si desenandu-ti masti de unica folosinta. Paseste cu capul sus ca intr-o ruleta ruseasca si nu te gandi la nimic. Risca! Arunca zarurile orbeste!

7 si-au spus parerea:

Maria spunea...

sa poti arunca zarurile trebuie sa-ti lasi jos putin povara de pe umerii tai.
si atunci cand.. se duce masca de pe chipul tau..si tristetea e o lacrima neobservata te simti stupid pentru ca ai uitat sa traiesti. pentru ca ai pierdut orice te facea sa respiri cu viata.
poti sa irosesti o zi , doua, dar o viata..merita osteneala ? :)
daca am sti ce si cum sa schimbam, n-ar mai exista atatea posibilitati. ce m-a surprins azi cand citeam un oarecare curs a fost faptul ca exista 5 emotii universale, si doar una exprima fericirea :).
la cat mai multe zambete..naturale!

The M.F. Princess spunea...

Maria....nici o zi nu merita pierduta...
kisses....

Blueberry spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Blueberry spunea...

în lumea în care trăim nu ne putem permite să aruncăm zarurile orbeşte, dar ne putem bucura de viaţă în limitele umanităţii... este păcat că suntem limitaţi din punctul acesta de vedere.
ne este teamă să ne deschidem nu pentru că nu am fi înţeleşi de nimeni, ci pentru că marea majoritate a oamenilor din jurul nostru ne-ar răni. de cele mai multe ori măştile ne sunt impuse de societate pentru că altfel n-am putea supravieţui în sânul ei...
după cum scrii, aş zice că ai fost la filo, right? felicitări, ai un stil plăcut.
şi îmi mai place foarte mult fraza din antetul blogului.

*hug*

The M.F. Princess spunea...

da....filo:) :*
ms pt aprecieri!

...kisses

masaj erotic spunea...

Felicitari in primul rand pentru blog,este o munca depusa eficient,in al doilea rand pentru minunatele postari...mi se pare foarte interesant. succes si sa munciti cu cel putin acelasi simt de raspundere pe viitor

The M.F. Princess spunea...

multumesc!:)