? ??????????????Dark Love? ????? ?? ???Rating: 4.4 (11 Ratings)??12 Grabs Today. 6301 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????So Glamorous? ????? ?? ???Rating: 4.4 (106 Ratings)??12 Grabs Today. 29545 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????Black BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?
Pentru sugestii si reclamatii......
immortal_eyes91

vineri, octombrie 7

duminică, martie 13

Masti...


Asta suntem. Masti. Masti ale trecutului si ale prezentului, ale regretelor de ieri...ale adevarului nostru. Le desenam in fiecare dimineata si le stergem inainte de culcare. Cateodata ne desenam zambete care ar fi atat de dureroase daca ar lasa sa se vada macar o urma din ceea ce ascund. Nu avem puterea de a iesi pe strada simpli, asa cum suntem. Ne este teama sa ne deschidem pentru ca stim ca nici noi nu am fi in stare sa "citim" adevarul altora...nici macar pe al nostru. De ce sa privim inauntrul nostru cand putem sa ne desenam propriul adevar pe care sa il vindem contra altor astfel de "adevaruri"? Si toti ne promitem ca este ultima data. Seara, ne uitam in oglinda si NE VEDEM. Fara masca...fara zambete colorate... Ne recunoastem? N-am vrea. Parca eram mai frumosi cu masca.

...ne este frica de viata...

Cine poate raspunde concret la intrebarea "ce este viata?", mana sus! Cine poate spune ca isi traieste viata fara ragrete...BRAVO! Nu iti pierde timpul regretand tot ce ai facut pana azi si desenandu-ti masti de unica folosinta. Paseste cu capul sus ca intr-o ruleta ruseasca si nu te gandi la nimic. Risca! Arunca zarurile orbeste!