? ??????????????Dark Love? ????? ?? ???Rating: 4.4 (11 Ratings)??12 Grabs Today. 6301 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????So Glamorous? ????? ?? ???Rating: 4.4 (106 Ratings)??12 Grabs Today. 29545 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????Black BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?
Pentru sugestii si reclamatii......
immortal_eyes91

duminică, iulie 12

Confuza...


Nu stiu ce sa fac...nici macar nu stiu de ce scriu asta acum! Sunt...nici macar nu mai stiu unde sunt, cine sunt, ce vreau pentru mine... De fapt stiu ce vreau dar nu stiu daca ce vreau e si cel mai bun lucru pentru mine in momentul asta...Se spune ca daca iti scrii gandurile undeva, ele se clarifica si gasesti solutii mai repede. Sper sa fie adevarat. Un lucru este cert. Am 2 drumuri pe care pot sa merg: unul nou care imi va aduce mii de momente de nostalgie si lacrimi de dor si cel vechi (despre care cred uneori ca e doar o iluzie, dar o iluzie care ma tine in viata) care imi da senzatia uneori ca duce tot la ce acelasi punct ca si cel nou, numai ca, nu stiu, imi face oarecum bine. Habar nu am, poate nici macar nu are sens ce scriu acum, dar parca simt cum ma eliberez de ceva de care vroiam sa scap de ceva timp! Azi sper sa iau decizia corecta! Desi vreau sa par sigura pe mine, nu am nici cea mai mica idee de ce o sa fac!

Ati simtit vreodata cum e sa ai ceva care uneori iti face rau, dar fara de care ati fi distrusi? Ca un fel de "rau necesar"? Pfffff,daca cineva mi-ar fi spus acum 1 an ca o sa mi se intample asa ceva cred ca as fi reactionat foarte dur si batjocoritor! E ciudat si enervant, dar totodata placut cum te poate schimba iubirea...cum o singura persoana, intr-un timp scurt poate darama toate zidurile pe care le-ai construit de cand te stii! Iti arata o alta lume, iti dovedeste ca meriti sa risti pentru fericirea ta si astfel devi dependent de visul pe care ti-l aseaza la picioare.

De ce nu poate ca fie totul simplu? De ce trebuie sa fie asa complicat? De ce nu exista cineva care sa ia deciziile importante in locul tau si asupra caruia sa poti da vina daca lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori?

Sunt asa confuza... 

0 si-au spus parerea: