? ??????????????Dark Love? ????? ?? ???Rating: 4.4 (11 Ratings)??12 Grabs Today. 6301 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????So Glamorous? ????? ?? ???Rating: 4.4 (106 Ratings)??12 Grabs Today. 29545 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????Black BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?
Pentru sugestii si reclamatii......
immortal_eyes91

marți, septembrie 1

A venit toamna....A venit toamna.....acopera-mi inima cu ceva....Gata! S-a terminat vara! Pa pa caldura, bye sandale....bun venit racoare, adidasi....scoala.... Of! Parca au trecut 2 saptamani de cand am luat vacanta....A venit toamna....Ultimele zile de vacanta se lasa purtate de vantul din ce in ce mai furios, pamantul e curatat de din ce in ce mai multe ploi reci si triste. In curand vor sosi interminabilele zile ploioase in care tot ce poti sa faci e sa stai la fereastra cu o cana mare de ciocolata calda si sa privesti apa cum curge si sa te gandesti...la tine...la el....la voi...la ei....Vremea o sa incerce sa te deprime, dar tu nu o lasa! Gandeste-te la tot ce e frumos...la ce a fost....la ce o sa fie.A venit toamna...iar pasarile ne parasesc dezamagite de iluzia unei vesnice veri...Si o sa ploua...si o sa fie frig...si oamenii vor pasi mai repede, mai zgribuliti, mai preocupati sa ajunga cat mai repede acasa, sa scape de frig. Nu vor mai sta ore in sir pe o banca sa priveasca cerul...Sau poate doar din cand in cand, daca toamna ii va permite, va mai putea sta pe aceeasi banca urmarind cu privirea caderea circulara a vreunei frunze...A venit toamna.....acopera-mi inima cu ceva.....cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta.

1 si-au spus parerea:

Serafim spunea...

Din toata lirica romana, "Emotie de toamna" e poezia care imi place cel mai mult.In special, iubesc o strofa: "Si-atunci mă apropii de pietre si tac,
iau cuvintele si le-nec în mare.
Suier luna si o rasar si o prefac
intr-o dragoste mare"

Mult timp am stiut-o si probabil ca inca o stiu pe de rost.